fbpx

Om Ewa-Norge

EWA-Norge, Earth Care with Art, Yoga and Music-Norge, nylig registrert i Brønnøysund, støtter to bengalske grasrotorganisasjoner. De heter «Earth Care with Art», med base i Kolkata, India, og «Mayer Tori», med base i Lalmonirhat, i Bangladesh. På engelsk kalles Mayer Tori «Hear It», på norsk «Ny Sang». 

De to grasrotorganisasjonene arbeider tett sammen, i naboland med samme morsmål. Bengal er en sårbar klimaregion. Omtanken for trær, dyr og vann er sterk i begge organisasjonene våre. Vi leter etter tydelige uttrykksformer for denne omtanken.

EWA-Norge ønsker å bidra til å bevare og vise utdøende kulturelle og kunstneriske tradisjoner i den bengalske regionen. Medarbeidere og lærere kjenner barna ved navn, og barn og ungdommer får uttrykke seg med plantefarger, yoga,

sang & musikk, i landsbyer  og storbyslum. 

Utgiftsposter er: honorar av mesterlærere og medarbeidere, instrumenter, papir, reiser (rickshaw, tog, buss, motorsykkel, bil), regnskap, telefon og internett, mat, to hunder, vedlikehold av hus samt årlige festivaler.

Styret i EWA-Norge arbeider gratis. 

Vi mottar enhver god gave. Medlem blir du ved å støtte med minst 100 kr i måneden. Medlemmer inviteres til årsmøtet og mottar nyhetsbrev.